DE LIJNEN ZIJN GEOPEND VOOR AANMELDINGEN ER ZIJN NOG 3 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

AANMELDEN ALS KANDIDAAT VOOR DE EDITIE 2024/25 KAN NU. KIJK VOOR MEER INFORMATIE VOOR HET AANMELDEN HIER.

er is plaats voor max 10 Dragartists. hierin maken we geen onderscheid in geslacht en stijl.  de lijnen zijn geopend zolang er plek is. mochten we vol zitten laten we het via onze socials weten wanneer er een uitvaller is of alsnog een plek vrij komt.


DE KANDIDATEN VAN EDITIE 2024/2025 STELLEN ZICH HIERONDER GRAAG AAN JULLIE VOOR:   

(klik op hun namen of fotos om naar hun socials te gaan)


Mijn naam is Sanne van de Meer, ik ben 39 jaar en van origine Tilburgse. 

Sanne beleef ik met veel plezier op het podium en in de wijde wereld. 
Optreden is voor mij een manier om mijn creativiteit te uiten en het publiek te vermaken. Waar op straat ik meer acceptatie en integratie hoop te bereiken door mezelf te laten zien aan de wereld. 
Be the change you like to see 🏳️‍🌈

deze Queen is in de regio Noord Brabant geen vreemde..sommige van jullie zullen vast gezien hebben hoe deze queen tijdens koningsdag de winst binnenhaalde en zich daarmee rechtstreeks voor onze halve finale van vorig jaar plaatste...en stelt zich bij deze even aan jullie voor:

 

Hallo Allemaal, Mijn naam is Lyra Gold, woonachtig in Roosendaal. Ik ben Bakker bij dag & nachtlicht, maar een energieke Dragqueen in de overige uren. 

Ik ben zo`n 5 jaar geleden voor het eerst in Drag gezet door mijn prachtige dragmoeder en tegenwoordig niet meer weg te slaan bij de make-up als ik de kans krijg. 

Door corona een lange tijd geen wedstrijden gedaan en ook bijna geen drag meer, ik miste het echt heel erg maar gelukkig kunnen we weer er tegen aan! 

Ik hou van het entertainen van het publiek, het goed weten van mijn woorden, en 9/10x geen ballad maar lekker een tempo nummer. 

Hebben jullie er al zin in? ik namelijk wel! 

Hopelijk tot dan 

XXX Lyra Gold


Mijn naam is Layla Palmer, out of drag zie ik mezelf als een outgoing en gek persoon, als drag ben ik totaal anders en ben ik een echte fashionista met een Caribische flair. IK HOU VAN DE GLITTER EN GLAM. Dus kortom Layla Palmer:  A VISION, A QUEEN IN HER PLACE, WITH EVERY STEP I OWN THE FLOOR!


 WAAROM IK MEEDOE?
 omdat ik graag wil groeien en mijn mede dragartists wil helpen en supporten omdat ik heel veel zelf heb moeten leren en ik hier graag andere mee wil helpen en dit kunnen doorgeven 💃🏽.


Hoi Valerie hier!

 DANS-LIPSYNC-ENERGIE-HUMOR & PERFECTIE...slechts een paar woorden die mij omschrijven.Ik hou er van om mensen enthousiast te maken, te ontroeren en te laten lachen.  De dancingqueen  met het ❤️ op de juiste plaats. drag is voor mij een plek waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Na een pittig jaar ben ik klaar  om weer te stralen op het podium waar ik thuis hoor, in mijn Hometown. Deze competitie klinkt als DE creatieve uitdaging  waar ik op het moment naar op zoek ben. Dus ik zeg: TOT IN DE AVENUE!


Hoi...

Mijn naam is Belle Blaas, ik ben een Echte Eindhovense en nu al 1,5 jaar bezig als Performer, presentator, bingohost, gangmaakster en doorbitch op evenementen zoals bij Bar de Regenboog te Eindoven & coc Eindhoven/limburg.

Drag is voor mij een creatieve uitlaatklep waarmee ik andere wil entertainen. Tijdens mijn optredens is het doel mijn publiek te overweldigen en krijg ik er energie van als het publiek helemaal los gaat. Als host ben ik ontzettend gastvrij en heb ik een ad remme zwarte humor vol met dad jokes en veel zelfspot om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren.

Mijn doel is om via Dazzling Dragartist meer zichtbaarheid te creëeren en vooral voor de dragcommunity binnen Noord-Brabant.


Hallo Mijn naam is Eurodice debra. 
 

Ik ben een 32 jarige Rotterdammert met Surinaamse roots. ik ben een creatief theater jongetje en model geweest. Maar mijn echte passie heb ik ontdekt tijdens de moeilijke tijd, die we niet bijnaam zullen noemen (covid) haha. 


In het dagelijks leven ben ik kapper en horeca medewerker. 

Mijn hobbies zijn: dansen, zingen, sporten en TikTok filmpjes maken.  

Mijn drag bestaat uit creatieve looks,muziek en het bewust maken dat iedereen er mag zijn.


 De afgelopen 3jaar heb ik niet alleen aan me drag gewerkt maar ook aan me zelf. 

Drag is voor mij even belangrijk als alle andere vormen van kunst en een uitlaat klep voor creativiteit. 


Zoals de andere contestanten ben ik super enthousiast om te performen en hopenlijk een kroontje te winnen.


See you soon , take care🫶🏾


hii y'all :))

My name is Pixxie Colada for the people who don't know me:

I'm 21 and live in the big city of Doetinchem.

I would describe my drag as a cocktail of a lot. Especially alcohol.

People would describe me as cute but believe me that is only the looks ;)

If you come too close I will bite <3
 

I am very excited to compete in this competition and show you guys what I can do.

Love y'all and see you there. No cover, no excuse!

xxx, Pixxie


plek beschikbaar

VOL=VOL

plek beschikbaar

geef je nu op!


plek beschikbaar

sleep jij straks alle prijzen in de wacht?

Noord Brabants Dazzling dragartist is DE provinciale Dragcontest & organisatie voor en door  elke vorm van (beginnende) Dragartists in Noord Brabant, Entertainment & Persoonlijke ontwikkeling • tevens de opvolger van Lady Glamorous Tilburg dragcontest •
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started